В ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ АПОСТОЛА АНДРІЯ ПЕРВОЗВАННОГО ЄПИСКОП ПАВЛО ЗВЕРШИВ БОЖЕСТВЕННУ ЛІТУРГІЮ В ХРАМІ ПОКРОВИ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ СМТ. ОВІДІОПОЛЬ

Опубліковано: 13 грудня 2019 р. 16:00


13 грудня 2019 року, в день пам'яті святого апостола Андрія Первозванного, на запрошення настоятеля протоієрея Андрія Ляшика, єпископ Одеський і Балтський Павло звершив Божественну літургію в храмі Покрови Пресвятої Богородиці смт.Овідіополь Одеської області.


Його Преосвященству співслужили настоятель військового Свято-Троїцького храму м.Одеси митрофорний протоієрей Василь Вирозуб, клірик храму святого преподобного Серафима Саровського м.Одеси архімандрит Микита (Сировегін), запрошене духовенство.



Після літургії єпископ Павло звернувся до присутніх з повчальним словом, а також привітав настоятеля храму із днем ангела, побажавши йому міцності душевних сил, бадьорості духу та допомоги від Господа у безперешкодному проходженні по шляху спасіння.


З благословення митрополита Київського і всієї України Епіфанія, єпископ Павло нагородив протоієрея Андрія Ляшика Благословенною грамотою.


У своєму слові настоятель храму сердечно подякував керуючому єпархією за візит, нагороду та теплі слова і також побажав правлячому архієрею, щоби його багатогранна діяльність на благо Православної Церкви України процвітала і Всемилостивий Господь дарував Свою всесильну допомогу у нелегкій та відповідальній архіпастирській праці.


Завершилося богослужіння проголошенням уставного многоліття.


Pоздрукувати матеріал