В КАРОЛІНО-БУГАЗ ОСВЯЧЕНО КАПЛИЧКУ ДЛЯ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ПРИКОРДОННОГО ЗАГОНУ

Опубліковано: 06 жовтня 2021 р. 04:00



У понеділок, 4 жовтня, на відділі прикордонної служби «Кароліно-Бугаз» Одеського прикордонного загону відбулась по справжньому історична та знакова подія.
В цей день на території військового містечка відбулося урочисте освячення новозбудованої каплиці.
Чин освячення звершив Преосвященний Афанасій єпископ Одеський і Балтський у співслужінні митрополита Переяславо-Вишневського, Високопреосвященного Олександра (Драбинко) та запрошеного духовенства.

До спільної молитви з нагоди відкриття святині долучилися голова Кароліно-Бугазької ОТГ Андрій Афанасенко, керівництво прикордонного загону та персонал відділу.

«Щойно ми звершили освячення цього невеликого, але гарного храму, і тепер це місце ознаменоване як святе, до якого линитимуть з духовними потребами військовослужбовці цього відділу та члени їх сімей і зможуть у будь-який час причаститись молитвою, дякувати Всевишньому та звеличувати Його молитвами»,- сказав керуючий Одесько-Балтською єпархією владика Афанасій.

З нагоди відкриття новозбудованої каплички Високопреосвященний митрополит Олександр подарував ікону Святих Іллі Муромського, преподобного Амфілохія Почаївського і мученика Воніфатія, та закликав усіх присутніх берегти святиню, звертатися до Бога не тільки в скрутні миті, а й у хвилини радості.

Pоздрукувати матеріал