В ОДЕСІ ПРОВЕЛИ МОЛИТОВНИЙ СНІДАНОК ЗА МИР З НАГОДИ ДНЯ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

23.01.2022 р.
До дня Соборності України Всеукраїнська громадська організація «Асоціація жінок України «Дія», разом з рядом жіночих організацій Одеси й Одещини провели Молитовний сніданок за мир в Україні!
"Сьогодні з тривогою в серці бачимо, що наша Батьківщина переживає нові виклики, пов’язані із загостренням гібридної війни проти українського народу та Української Держави.
Наші жіночі серця підказують нам, що в цей важкий для нашого народу час, сповнений зовнішніх і внутрішніх викликів, ми знову маємо єднатись у своїй готовності захищати Вітчизну, відстоювати її соборність і право кожного громадянина жити у вільній, демократичній та європейській державі" - сказала організаторка заходу пані Наталія Делієва.
З благословення Преосвященного Афанасія єпископа Одеського і Балтського Афанасія від Одеської єпархії Православної Церкви України участь в заході взяв секретар Одеської єпархії протоієрей Теодор Оробець.
Ціль молитовного сніданку - обєднати всіх нас з різних районів Одещини, різних національностей, різних конфесій в єдиній молитві у День соборності України.
Сьогодні молимось за мир, за дітей, за військовослужбовців, за хворих, за вдів, за загиблих, за сиріт, за добробут, за Одещину та Україну.
Молитва об’єднує, молитва просуває, молитва зцілює!
Молитва несумісна з ненавистю чи з неприязню, молитва пов’язана тільки з любовю та добром.
Pоздрукувати матеріал