В С. АВГУСТІВКА БІЛЯЇВСЬКОГО РАЙОНУ ВІДБУЛОСЯ ВИЇЗНЕ ЗАСІДАННЯ ЄПАРХІАЛЬНОЇ РАДИ ОДЕСЬКОЇ ЄПАРХІЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ УКРАЇНИ

Опубліковано: 14 травня 2020 р. 01:00


Напередодні в с. Августівка Біляївського району з благословення Преосвященнішого Павла, єпископа Одеського і Балтського, відбулося виїзне засідання Єпархіальної Ради.


Представники місцевої релігійної громади святої рівноапостольної Марії Магдалини на чолі з настоятелем ієреєм Олександром Струц протокольним рішенням затвердили подання щодо переєрестрації громади в юрисдикції ПЦУ.



Під час щирого спілкування, обговорення актуальних проблем громади та отримання практичної допомоги з боку представників Єпархіальної ради, ієрей Олександр Струц особливо акцентував увагу духовенства на тискові, обмані, гібридних інформаційних маніпуляцях щодо парафії з боку так званого “єпископа Никона”(Юрія Граблюка), який і надалі іменує себе членом юридично неіснуючого Київського патріархату. Та просив представників Єпархіальної ради захистити його та вірян від подальших дій “єпископа Никона” усіма можливими законними способами.


Згодом, представники Єпархіальної ради проінформували про результати виїзного засідання Преосвященнішого Павла, єпископа Одеського та Балтського.


У середу ієрей Олександр Струц з благословення Його Преосвященства Павла, єпископа Одеського та Балтського, співслужив разом з духовенством у кафедральному соборі Різдва Христового м. Одеса.



Pоздрукувати матеріал