ВІДБУЛАСЬ ЗУСТРІЧ ЄПИСКОПА ОДЕСЬКОГО І БАЛТСЬКОГО ПАВЛА З НЕБАЙДУЖИМИ ВОЛОНТЕРАМИ ОДЕСИ ТА ОБЛАСТІ

Опубліковано: 22 червня 2018 р. 19:00


22 червня 2018 р., в приміщенні недільної школи храму Різдва Христового відбулась зустріч єпископа Одеського і Балтського Павла з небайдужими волонтерами Одеси та області, які не стоять осторонь у цей складний для Держави час.
Захід почався із спільної молитви. Привітавши всіх присутніх, у своєму слові єпископ Павло подякував волонтерам за їхню жертовну працю в цей нелегкий час для України, наголосивши на жертовності всіх без виключення людей доброї волі, які віддаючи все, а іноді і життя, роблять все необхідне для порятунку інших. На заході було обговорено ряд важливих питань співпраці та координації дій єпархіального управління із волонтерами. Окремою темою розмови стали актуальні питання щодо реабілітації воїнів захисників та спрямування підтримки їх сім’ям і вдовам. А також обговорили ряд проблем допомоги сиротинцям, будинкам пристарілих та всім потребуючим.
На завершення зустрічі, яка проходила в дружній і конструктивній атмосфері, біля входу в Храм Різдва Христового було зроблено спільну світлину.
















Pоздрукувати матеріал