ВСЯ ПОВНОТА ОДЕСЬКОЇ ЄПАРХІЇ ВІТАЄ СВОГО ПРЕДСТОЯТЕЛЯ МИТРОПОЛИТА КИЇВСЬКОГО І ВСІЄЇ УКРАЇНИ ЕПІФАНІЯ З ДНЕМ ІНТРОНІЗАЦІЇ ТА 40-РІЧЧАМ

Опубліковано: 03 лютого 2019 р. 16:00


Ваше Блаженство!


Дорогий владика Епіфаній!



В цей радісний і важливий для нас, всієї України та всього Православ'я день, від всієї повноти Одеської єпархії щиросердечно вітаємо Вас з днем інтронізації та 40-річчям!


Всеблагим промислом Всевишнього на Об'єднавчому соборі було відроджено Помісну Православну Церкву України і Вас було обрано очолювати одну з найчисельніших Церков православного світу, щоб в Ім’я Його проповідувалося покаяння і прощення гріхів (Лк. 24:47).


Усвідомлюючи, наскільки важкий і відповідальний Ваш Предстоятельский подвиг, всім серцем молимося Великому Пастиреначальнику Христу про дарування Вашому Блаженству, Свого сприяння в цьому високому служінні, здійснення якого у дні і літа Вашого предстоятельства, примножить Славу Божу, та збереже Ваше добре ім’я в церковній історії разом з вдячністю прийдешніх поколінь.


Нехай Всемилостивий Господь укріпить Ваші душевні і тілесні сили, дарує бадьорість духу, мудрість, терпіння, міцного здоров’я і довголіття в предстоятельскому служінні Православної Церкви України, Вітчизні і народу України.


Нехай завжди перебуває над Вами Боже благословення!


Εις πολλά έτη δέσποτα!



Pоздрукувати матеріал