ЄПИСКОП ОДЕСЬКИЙ І БАЛТСЬКИЙ АФАНАСІЙ ОЧОЛИВ БОГОСЛУЖІННЯ З НАГОДИ ХРАМОВОГО СВЯТА В С. ВЕЛИКИЙ ДАЛЬНИК

У вівторок 13 грудня 2022 року, коли Свята Православна Церква вшановує пам’ять святого апостола Андрія Первозваного, на запрошення протоієрея Василя Єдина, настоятеля парафії в честь святого апостола Андрія села Великий Дальник Одеського району, єпископ Одеський і Балтський Афанасій очолив святкове Богослужіння на даній парафії.
У співслужінні духовенства єпархії, Владика Афанасій помолився у нещодавно збудованому храмі за Перемогу і мир в Україні, за українських воїнів-захисників, за Благословення для людей, мешканців Дальника!
Його Преосвященству співслужили: секретар Одеської єпархії протоієрей Теодор Оробець, настоятель парафії протоієрей Василь Єдин, обласний благочинний протоієрей Михайло Щерба, настоятель парафії св. Димитрія с.Новоградківка протоієрей Віталій Хомич, настоятель парафії святих мучениць Віри, Надії й Любові та матері їх Софії с.Ліски протоієрей Роман Дорош, настоятель Свято-Покровської парафії м. Біляївка протоієрей Богдан Біда.
Під час відправи Преосвященний єпископ Афанасій возніс особливу молитву до Господа в час, коли Батьківщина в небезпеці.
Після Літургії Архієрей виголосив святкову проповідь і подякував усім присутнім парафіянам за спільну молитву.
В свою чергу настоятель храму від імені громади, усіх парафіян та меценатів подякував архіпастирю за візит і спільну молитву.
Завершилося богослужіння уставним многоліттям.
Pоздрукувати матеріал