ЄПИСКОП ОДЕСЬКИЙ І БАЛТСЬКИЙ АФАНАСІЙ ЗВЕРШИВ БОЖЕСТВЕННУ ЛІТУРГІЮ В ХРАМІ СВЯТОГО ПРЕПОДОБНОГО СЕРАФИМА САРОВСЬКОГО М.ОДЕСИ

15 січня 2022 року, в день пам'яті святого преподобного Серафима Саровського, на запрошення настоятеля архімандрита Пантелеймона (Бондаревського), єпископ Одеський і Балтський Афанасій звершив Божественну літургію в храмі святого преподобного Серафима Саровського м.Одеси з нагоди престольного свята.
Його Преосвященству співслужили настоятель храму архімандрит Пантелеймон (Бондаревський), настоятель храму святого великомученика Пантелеймона при Одеському клінічному санаторії "Аркадія" Державної прикордонної служби України архімандрит Микита (Сировегін), настоятель Свято-Троїцького храму м.Одеси протоієрей Василь Вирозуб та військовий капелан протоієрей Михайло Лакоцький.
Наприкінці літургії єпископ Афанасій привітав клір та парафіян храму з престольним святом, побажав усім присутнім здоров'я, миру, злагоди та добробуту.
Єпископ Афанасій також оголосив Указ, що з нагоди 75-річчя від дня народження, архімандриту Пантелеймону благословляється звершення богослужінь з ігуменським посохом в межах ввіреної парафії.
Завершилося богослужіння проголошенням уставного многоліття та святковим концертом духовних піснеспівів у виконанні солістів хору храму святого преподобного Серафима Саровського м.Одеси.
Pоздрукувати матеріал