ЄПИСКОП ОДЕСЬКИЙ І БАЛТСЬКИЙ ПАВЛО ОЧОЛИВ СВЯТКОВЕ БОГОСЛУЖІННЯ У СЕЛІ СВЯТОПЕТРІВСЬКЕ ВИШНІВСЬКОГО БЛАГОЧИННЯ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Опубліковано: 21 листопада 2018 р. 16:00


21 листопада 2018 року, з благословення Патріаршого намісника, митрополита Переяславського і Білоцерківського Епіфанія, на запрошення настоятеля Свято-Михайлівської парафії села Святопетрівське, благочинного Вишнівського благочиння протоієрея Михаїла Ткача, святкове богослужіння очолив єпископ Одеський і Балтський Павло.
Під час Божественної Літургії архієрею співслужило численне запрошене духовенство Вишнівського благочиння.



За богослужінням були піднесенні додаткові прохання про визволення нашої Батьківщини від нашестя чужинців та створення в Україні єдиної Помісної Православної Церкви.
Після Літургії було звершено чин освячення накупольного хреста та 12-ти дзвонів для нової дзвіниці, а найбільш активних парафіян відзначено церковними нагородами.


На завершення святкування владика Павло привітав настоятеля протоієрея Михайла з тезоіменитством, а громаду зі святом Собору Архістратига Божого Михаїла та всіх Небесних Сил безплотних та 90-літтям з дня відновлення парафії.


В свою чергу настоятель Свято-Михайлівської парафії села Святопетрівське протоієрей Михаїл Ткач подякував архієрею за візит та вручив в знак поваги букет квітів.







Pоздрукувати матеріал