ЄПИСКОП ОДЕСЬКИЙ І БАЛТСЬКИЙ ПАВЛО ВЗЯВ УЧАСТЬ В УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ 205-Ї РІЧНИЦІ ВІД ДНЯ НАРОДЖЕННЯ Т. Г. ШЕВЧЕНКО

Опубліковано: 09 березня 2019 р. 16:00


9 березня 2019 року, на території Одеського парку імені Тараса Шевченко, єпископ Одеський і Балтський Павло взяв участь в урочистості з нагоди 205-ї річниці від дня народження великого українського поета, прозаїка, політичного і громадського діяча Тараса Григоровича Шевченка та поклав квіти до пам'ятника Великому Кобзареві.


У заході взяли участь керівники міста та області, голови міських районних адміністрацій, депутати, представники різних родів військ Збройних Сил України, силових відомств і закладів освіти, духовенство та громадськість.



Після урочистої церемонії небайдужі до творчості великого українського поета читали його вірші.


Нагадаємо, що Тарас Шевченко - великий письменник нашої нації. Великий Кобзар - видатний письменник України, який допомагає зрозуміти норми життя нашої нації. Саме Тарас Григорович є основоположником сучасної української літературної мови. Його твори містять багато ідей та переконань, які відіграють важливу роль у житті нації. Шевченкові поезії та поеми впливають на формування особистості, виховують в ній патріотизм та любов до народу. Для нас українців Тарас Шевченко є мудрецем-наставником, у якого треба повчитися любові до рідної землі.









Pоздрукувати матеріал