ЄПИСКОП ПАВЛО ВІДПРАВИВ МОЛЕБЕНЬ В ХРАМІ СВЯТИХ РІВНОАПОСТОЛЬНИХ КИРИЛА І МЕФОДІЯ ПРИ ВІЙСЬКОВІЙ АКАДЕМІЇ М.ОДЕСИ.

Опубліковано: 06 грудня 2019 р. 17:00


На запрошення начальника Військової академії м. Одеси генерал-майора Олега Гуляка, єпископ Одеський і Балтський Павло у співслужінні старшого військового капелана Одеської єпархії митрофорного протоієрея Василя Вирозуба, військового капелана Одеського клінічного санаторію "Аркадія" (в/ч 1489) Державної прикордонної служби України архімандрита Микити (Сировегіна), військового капелана Одеського військово-медичного клінічного центру Державної прикордонної служби України протоієрея Степана Осадчука, клірика академічного храму апостола Іоана Богослова м.Києва, викладача КПБА протоієрея Павла Мельника, відправив молебень в храмі на честь святих рівноапостольних Кирила і Мефодія при Військової академії м.Одеси, а також освятив семісвічник та інші предмети церковного начиння, яки були були придбані благодійниками в дар для військового храму.



Під час звершення молебну співав хор студентів Київської Православної Богословської Академії.


На молебні були присутні керівний та викладацький склад академії, курсанти.


Після молебну, з благословення митрополита Київського і всієї України Епіфанія, за активну громадянську позицію, патріотизм, благодійну діяльність, єпископ Павло вручив церковні нагороди начальнику академії генерал-майору Олегу Гуляку, екс-прокурору Одеської області генерал-лейтенанту Олегу Жученко, благодійнику Одеської єпархії пану Віктору Робулу.


Після вручення нагород єпископ Павло окропив курсантів святою водою, привітав усіх присутніх із Днем Збройних Сил України та побажав сили, мудрості та відваги у справі захисту миру та спокою.


Єпископ Павло також подякував генерал-лейтенанту Олегу Жученко та пану Віктору Робулу за їх щедрі дари для військового храму.


На завершенні, хор КПБА виконав для присутніх дуже гарні пісноспіви.


Pоздрукувати матеріал