ЄПИСКОП ПАВЛО ВІДВІДАВ ДИПЛОМАТИЧНИЙ ПРИЙОМ

Опубліковано: 25 жовтня 2018 р. 16:00


25 жовтня 2018 року, на запрошення Надзвичайного та Повноважного Посла Латвійської Республіки в Україні пана Юріса Пойканса, Почесного консула Латвійської Республіки в Одесі пана Олега Веретеннікова та єпископа НЄЛЦУ Серге Мешевські, єпископ Одеський і Балтський Павло був присутній на урочистому прийомі з нагоди 100-річчя проголошення Латвійської Республіки.


Перед початком прийому, в лютеранському кафедральному соборі святого Павла м. Одеси відбувся концерт органної музики латвійської виконавиці Ліги Деюс.



Після концерту, в залі прийомів Пастирського будинку відбувся урочистий прийом, на якому були присутні представники органів місцевого самоврядування, дипломатичних місій акредитованих в Одесі, національно-культурних товариств, творчої інтелігенції та інші високоповажні гості.


Його Преосвященство тепло привітав латвійських дипломатів з визначною датою з побажаннями сил та наснаги в ім’я зміцнення братської дружби між нашими державами, а всьому латвійському народу процвітання, миру та злагоди.


На цьому заході керуючого єпархією супроводжував клірик м. Одеси архімандрит Микита (Сировегін).










Pоздрукувати матеріал