Єпископ Павло відвідав Одеську міську раду ветеранів.

Опубліковано: 08 жовтня 2018 р. 14:00


08 жовтня 2018 року, Єпископ Одеський і Балтський Павло відвідав Одеську міську раду ветеранських організацій та зустрівся з головою Військово-наукового товариства м.Одеси, головою Асоціації генералів-ветеранів м. Одеси, головою організації ветеранів м. Одеси генерал-лейтенантом Вячеславом Авксентійовичем Добровольським.
Голова Одеської міської ради ветеранських організацій проінформував Його Преосвященство про діяльність у сфері соціальної, медичної та правової допомоги ветеранам та людям похилого віку, підтримку з боку місцевої влади, а також про роль ветеранських громадських організацій, ветеранської спільноти, яку вони відіграють у військово-патріотичному вихованні молоді.
Також були обговоренні питання співпраці у суспільному та благодійному напрямках.
За активну громадську діяльність, багаторічну підтримку ветеранського руху та з нагоди ювілейної державної пам'ятної дати в Україні - 1030-років Хрещення Київської Руси-України та до державного свята - Дня захисника України, єпископ Павло відзначив генерал-лейтенанта Вячеслава Авксентійовича Добровольського Архієрейською Благословенною грамотою.
На згадку про зустріч, голова організації ветеранів також вручив єпископу Павлу державну пам'ятну відзнаку.
Наприкінці зустрічі керуючий Одесько-Балтською єпархією попросив генерал-лейтенанта Вячеслава Добровольського передати для всіх ветеранів Одеси побажання здоров'я, радості, оптимізму і благополуччя, злагоди, взаєморозуміння та миру, а керівникам ветеранських організацій розвитку і процвітання.
З благословення керуючого єпархією на зустрічі з головою організації ветеранів також був присутній клірик м. Одеси архімандрит Микита (Сировегін).






Pоздрукувати матеріал