ЄПИСКОП ПАВЛО ВІДВІДАВ ОДЕСЬКИЙ КЛІНІЧНИЙ САНАТОРІЙ "АРКАДІЯ" ДЕРЖАВНОЇ ПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ

Опубліковано: 10 серпня 2019 р. 20:00


Єпископ Одеський і Балтський Павло з робочим візитом відвідав Одеський клінічний санаторій "Аркадія" (військова частина 1489) Державної прикордонної служби України, де провів зустріч з начальником санаторію, командиром військової частини полковником медичної служби Оленою Вячеславівною Футрук, яка ознайомила високого гостя з роботою цього лікувально-оздоровчого закладу.


На згадку про зустріч єпископ Павло подарував начальнику санаторію Почаївську ікону Божої Матері.



У санаторній каплиці на честь святого великомученика Пантелеймона єпископ Павло у співслужінні старшого капелана Одеської єпархії митрофорного протоієрея Василя Вирозуба та військового капелана санаторної установи архімандрита Микити (Сировегіна) відправив молебень з молитвою про мир в Україні.


Після молебну, на запрошення керівництва санаторію єпископ Павло у супроводі військових капеланів оглянув лікувальні корпуси обладнані сучасною медичною технікою, де оздоровлюються та відпочивають військовослужбовці Державної прикордонної служби України та члени їх родин.


Наприкінці відвідання санаторію, єпископ Павло побажав керівництву та персоналу Божої милості, сил та терпіння і надалі плідно працювати для оздоровлення військових.



Pоздрукувати матеріал