ЄПИСКОП ПАВЛО ВЗЯВ УЧАСТЬ В МОЛИТОВНОМУ СНІДАНКУ ОДЕЩИНИ

Опубліковано: 22 жовтня 2019 р. 13:00


На запрошення голови Одеської обласної ради Сергія Володимировича Паращенка, єпископ Одеський і Балтський Павло взяв участь у черговому Молитовному Сніданку Одещини, метою якого було духовне єднання і взаєморозуміння політиків, дипломатів і релігійних лідерів.


На Молитовному Сніданку були присутні представники Одеської обласної державної адміністрації та Одеської міської ради, християнських конфесій, громадськості, депутати, дипломати та високоповажні гості, які об’єдналися для молитви за мир, процвітання і добробут на Одещині і в Україні, за єдність та порозуміння, за наших воїнів, що боронять країну на Сході, за щасливе майбутнє дітей.



Перед початком Сніданку, єпископ Павло від імені Православної Церкви України звернувся із вітальним словом до присутніх, а також побажав, щоби такий молитовний сніданок відбувся в серці кожної української родини.


Під час зустрічі єпископ Павло особисто поспілкувався з багатьма присутніми, кожному побажав здоров'я, гарного настрою та благополуччя.


На цьому заході керуючого єпархією супроводжував клірик храму святого преподобного Серафима Саровського м. Одеси архімандрит Микита (Сировегін).


Pоздрукувати матеріал