ЄПИСКОП ПАВЛО ЗУСТРІВСЯ З РЕКТОРОМ ХГЕУ В.Я.САВЕЛЬЄВИМ.

Опубліковано: 08 жовтня 2018 р. 17:00


08 жовтня 2018 року, Єпископ Одеський і Балтський Павло відвідав Християнський гуманітарно-економічний відкритий університет м.Одеси, де відбулася зустріч з ректором ХГЕУ, головою Одеського обласного відділення всеукраїнської Асоціації релігійної свободи Валерієм Яковичем Савельєвим.
Під час зустрічі ректор розповів Його Преосвященству історію університету, нові досягнення, а також про активну міжнародну діяльність, і про високі позиції в загальноукраїнських та міжнародних рейтингах, зокрема, що після заснування тут викладали багато професорів з різних країн.
Ректором ХГЕУ та єпископом Павлом також були обговоренні перспективи співпраці між Одесько-Балтською єпархією та Християнським гуманітарно-економічним університетом.
За великий особистий внесок у справу зміцнення міжконфесійного миру в м.Одесі, високий професіоналізм, багаторічну самовіддану працю та з нагоди ювілейної державної пам'ятної дати в Україні - 1030-років Хрещення Київської Руси-України та професійного свята - Дня юриста, єпископ Павло нагородив ректора ХГЕУ Валерія Яковича Савельєва Архієрейською Благословенною грамотою.
На згадку про зустріч, ректор університету подарував єпископу Павлу комплект університетських видань про церковну археологію.
Наприкінці зустрічі Преосвященнійший владика побажав Валерію Яковичу щоб повсякденна нелегка діяльність на вкрай відповідальній посаді була щедрою на нові ідеї, відкриття, мудрі й далекоглядні рішення, які допоможуть виконати поставлені завдання й здійснити задумані плани.
З благословення правлячого архієрея в зустрічі з ректором ХГЕУ також взяв участь клірик м.Одеси архімандрит Микита (Сировегін).







Pоздрукувати матеріал