АРХІЄРЕЙСЬКЕ БОГОСЛУЖІННЯ У СВЯТО-ПОКРОВСЬКОМУ ХРАМІ МІСТА ОДЕСИ

У 16-ту неділю після П’ятдесятниці, 2 жовтня 2022 року, в день коли Свята Православна Церква молитовно вшановує і прославляє благовірного князя Ігоря Чернігівського, на запрошення настоятеля протоієрея Олександра Філіппова, єпископ Одеський і Балтський Афанасій очолив Божественну Літургію свт. Іоана Золотоустого у Свято-Покровському храмі міста Одеси.
Його Преосвященству співслужили: настоятель храму отець Олександр та протоієрей Димитрій Краснобаєв.
За богослужінням були піднесенні додаткові прохання про визволення нашої Батьківщини від нашестя чужинців, утвердження в Україні єдиної Помісної Православної Церкви, а також під час Літургії виголошувались особливі молитовні прохання: «за воїнів-захисників Української держави, за мир, здоров’я і спасіння наше, щоб Господь Бог наш допоміг нам у всьому».
Також архієрей возніс особливу молитву до Господа в час, коли Батьківщина в небезпеці.
По завершенні Літургії владика Афанасій виголосив проповідь і привітав усіх присутніх з прийдешнім храмовим святом, а також подякував за спільну молитву і побажав, щоби благодать Святого Духа, під покровою Пресвятої Богородиці завжди перебувала в цьому храмі.
Настоятель храму в свою чергу подякував Преосвященному владиці за відвідини їхньої парафії вручивши на знак вдячності букет квітів.
print the material
Accessibility menu
Contrast settings
Font size
Letter spacing
Line height
Images
Font
Reset the settings