ГУМАНІТАРНА ПІДТРИМКА ВІД ЦЕРКВИ НА ОДЕЩИНІ

16 листопада 2022 р.
З благословення Предстоятеля Православної Церкви України Митрополита Епіфанія, стараннями єпископа Одеського і Балтського Афанасія, спільно з БО Eleos-Ukraine Синодального управління соціального служіння Православної Церкви України, в Одеській області продовжується реалізація проєкту допомоги потребуючим, які перебувають в складних життєвих обставинах.
Сьогодні, за дорученням керуючого Одеською єпархією владики Афанасія, секретар єпархії протоієрей Теодор Оробець спільно з благочинним Першого благочинного округу Одеського району протоієреєм Василієм Єдином роздали продуктові набори для сімей загиблих Українських героїв, які полягли за волю, свободу й незалежність нашої Батьківщини з 2014 по 2022 роки, сім'ям полонених Українських воїнів, та людям у надскладних життєвих обставинах, які проживають в селах Великий Дальник, Роща Розселенець, Петродолина, Широка Балка та Мирне!
Допомога включає в себе продукти харчування тривалого зберігання, крупи, макаронні вироби, засоби особистої гігієни загальною вартістю близько 1500 гривень на кожну родину.
Люди разом зі священниками піднесли молитви Всемилостивому Богу за перемогу і мир в Україні та висловили щиру вдячнічть за підтримку Православній Церкві України!
Щиросердечно дякуємо Предстоятелю Православної Церкви України Митрополиту Епіфанію та всім жертводавцям, які допомагають Церкві піклуватися про своїх чад!
print the material