ГУМАНІТАРНА ПІДТРИМКА ВІД ЦЕРКВИ НА ОДЕЩИНІ

16 листопада 2022 р.
З благословення Предстоятеля Православної Церкви України Митрополита Епіфанія, стараннями єпископа Одеського і Балтського Афанасія, спільно з БО Eleos-Ukraine Синодального управління соціального служіння Православної Церкви України, в Одеській області продовжується реалізація проєкту допомоги потребуючим, які перебувають в складних життєвих обставинах.
Сьогодні, за дорученням керуючого Одеською єпархією владики Афанасія, секретар єпархії протоієрей Теодор Оробець спільно з благочинним Першого благочинного округу Одеського району протоієреєм Василієм Єдином роздали продуктові набори для сімей загиблих Українських героїв, які полягли за волю, свободу й незалежність нашої Батьківщини з 2014 по 2022 роки, сім'ям полонених Українських воїнів, та людям у надскладних життєвих обставинах, які проживають в селах Великий Дальник, Роща Розселенець, Петродолина, Широка Балка та Мирне!
Допомога включає в себе продукти харчування тривалого зберігання, крупи, макаронні вироби, засоби особистої гігієни загальною вартістю близько 1500 гривень на кожну родину.
Люди разом зі священниками піднесли молитви Всемилостивому Богу за перемогу і мир в Україні та висловили щиру вдячнічть за підтримку Православній Церкві України!
Щиросердечно дякуємо Предстоятелю Православної Церкви України Митрополиту Епіфанію та всім жертводавцям, які допомагають Церкві піклуватися про своїх чад!
Pоздрукувати матеріал