ЄПИСКОП ОДЕСЬКИЙ І БАЛТСЬКИЙ ПАВЛО ВШАНУВАВ ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

Опубліковано: 20 лютого 2019 р. 13:00


20 лютого 2019 року, з нагоди вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні, єпископ Одеський і Балтський Павло взяв участь участь у церемонії покладання квітів біля пам'ятного знаку Героям Небесної Сотні.


Після церемонії покладання квітів, присутні вшанували загиблих хвилиною мовчання.



В цей день та напередодні, з благословіння єпископа Одеського і Балтського Павла, в кожному храмі Одеської єпархії відбулась заупокійна літія за души спочилих учасників Революції Гідності.


День Героїв Небесної Сотні встановлено указом Президента Петра Порошенка та відзначається щорічно 20 лютого з метою вшанування загиблих учасників Революції Гідності.


У заході також взяли участь: голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов, голова Одеської обласної ради Анатолій Урбанський, командувач ВМС України адмірал Ігор Воронченко, ректор Одеського державного університету внутрішніх справ генерал поліції 3-го рангу Іван Катеренчук, начальник Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Одеській області генерал-майор служби цивільного захисту Віктор Федорчак, керівники органів місцевого самоврядування, військовослужбовці, громадськість.


Вічна пам'ять Героям!










print the material
Accessibility menu
Contrast settings
Font size
Letter spacing
Line height
Images
Font
Reset the settings