ЄПИСКОП ОДЕСЬКИЙ І БАЛТСЬКИЙ ПАВЛО ВШАНУВАВ ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

Опубліковано: 20 лютого 2019 р. 13:00


20 лютого 2019 року, з нагоди вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні, єпископ Одеський і Балтський Павло взяв участь участь у церемонії покладання квітів біля пам'ятного знаку Героям Небесної Сотні.


Після церемонії покладання квітів, присутні вшанували загиблих хвилиною мовчання.



В цей день та напередодні, з благословіння єпископа Одеського і Балтського Павла, в кожному храмі Одеської єпархії відбулась заупокійна літія за души спочилих учасників Революції Гідності.


День Героїв Небесної Сотні встановлено указом Президента Петра Порошенка та відзначається щорічно 20 лютого з метою вшанування загиблих учасників Революції Гідності.


У заході також взяли участь: голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов, голова Одеської обласної ради Анатолій Урбанський, командувач ВМС України адмірал Ігор Воронченко, ректор Одеського державного університету внутрішніх справ генерал поліції 3-го рангу Іван Катеренчук, начальник Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Одеській області генерал-майор служби цивільного захисту Віктор Федорчак, керівники органів місцевого самоврядування, військовослужбовці, громадськість.


Вічна пам'ять Героям!










Pоздрукувати матеріал