ЄПИСКОП ПАВЛО ВЗЯВ УЧАСТЬ В ДИПЛОМАТИЧНОМУ ПРИЙОМІ

Опубліковано: 12 листопада 2019 р. 14:00




На запрошення Генерального консула Республіки Польща в Одесі пана Анджея Шмідтке, єпископ Одеський і Балтський Павло взяв участь в урочистому прийомі з нагоди 101-ої річниці відновлення незалежності Республіки Польща, який відбувся в Будинку прийомів Одеської обласної ради.


В урочистостях також взяли участь голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Куций, заступник голови Одеської обласної ради Юрій Димчогло, керівники дипломатичних місій акредитованих в Одесі, представники національно-культурних товариств Одещини, духовенство римо-католицької церкви, діячі науки та культури, творча інтелігенція.



Захід розпочався з виконання державних гімнів Польщі та України і продовжився виступами Генерального консула та високоповажних гостей.


Користуючись приємною нагодою, єпископ Павло побажав вельмишановному пану Генеральному консулу доброго здоров’я і нових успіхів у відповідальній діяльності, а дружньому польському народові – подальших звершень у процесах утвердження відкритого, демократичного суспільства, впевненого і сповненого оптимізму поступу в майбутнє, миру та процвітання.


На цьому заході керуючого єпархію супроводжував клірик храму святого преподобного Серафима Саровського м.Одеси архімандрит Микита (Сировегін).




print the material
Accessibility menu
Contrast settings
Font size
Letter spacing
Line height
Images
Font
Reset the settings