ЄПИСКОП ПАВЛО ВЗЯВ УЧАСТЬ В ДИПЛОМАТИЧНОМУ ПРИЙОМІ

Опубліковано: 12 листопада 2019 р. 14:00




На запрошення Генерального консула Республіки Польща в Одесі пана Анджея Шмідтке, єпископ Одеський і Балтський Павло взяв участь в урочистому прийомі з нагоди 101-ої річниці відновлення незалежності Республіки Польща, який відбувся в Будинку прийомів Одеської обласної ради.


В урочистостях також взяли участь голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Куций, заступник голови Одеської обласної ради Юрій Димчогло, керівники дипломатичних місій акредитованих в Одесі, представники національно-культурних товариств Одещини, духовенство римо-католицької церкви, діячі науки та культури, творча інтелігенція.



Захід розпочався з виконання державних гімнів Польщі та України і продовжився виступами Генерального консула та високоповажних гостей.


Користуючись приємною нагодою, єпископ Павло побажав вельмишановному пану Генеральному консулу доброго здоров’я і нових успіхів у відповідальній діяльності, а дружньому польському народові – подальших звершень у процесах утвердження відкритого, демократичного суспільства, впевненого і сповненого оптимізму поступу в майбутнє, миру та процвітання.


На цьому заході керуючого єпархію супроводжував клірик храму святого преподобного Серафима Саровського м.Одеси архімандрит Микита (Сировегін).




Pоздрукувати матеріал