НЕДІЛЬНЕ БОГОСЛУЖІННЯ АРХІЄПИСКОПА АФАНАСІЯ

У неділю другу Великого посту, 12 березня 2023 року, коли свята Церква вшановує пам'ять свт. Григорія Палами та Собор усіх Преподобних Отців Києво-Печерських, Його Високопреосвященство Афанасій, архієпископ Одеський і Балтський очолив Божественну Літургію Свт. Василія Великого у кафедральному соборі Різдва Христового м. Одеса.
У співслужінні з кліриками храму та отцями-капеланами було вшановано пам'ять святителя Григорія Палами та наших преподобних отців, які прославились святістю життя у Києво-Печерській Лаврі.
Звернувшись до парафіян з архіпастирською проповіддю, Владика нагадав усім нам про постійний духовний подвиг християнина, про важливість молитви та Святого Причастя. Тому що спілкуючись у молитві з Богом, через подальше таїнство Євхаристії ми стаємо вмістилищем Святого Духа, для чого власне і створені.
Як взірець для наслідування нам потрібно споглядати життя святих отців Києво-Печерських, і маючи таку духовну скарбницю, наш народ упевнено здолає усі незгоди, які нам влаштовують наші земні вороги, чи одвічний ворог роду людського.
Pоздрукувати матеріал
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування